INNA идва на фест у нас

Първият по рода си EXE BEACH FESTIVAL ще залее плаж Каваци от 29-ти юни до 2-ри юли (включително). Дневните парти концепции са добре познати на верните EXE BEACH посетители. А в седмицата след официалното откриване на бара, продължаваме във фестивален режим с огромна сцена с изглед към морето, удължено работно време и многократно по-голям мащаб на всичките четири концепции.

Началото на EXE BEACH FESTIVAL ще бъде поставено в четвъртък с WИNAMP XXL и румънската суперзвезда INNA, едва ли има някой, който е не е чувал парчето й HOT. Тя има повече от 6 милиона слушатели в Spotify всеки месец. А гледанията й в YouTube сумарно са над цял милиард. INNA е първият европейски изпълнител, който има над 1 милиард гледания именно в YouTube. Албумът й “YO” е издаден за музикалния лейбъл на Jay-Z: Rac Nation, за лейбъла издават и други световноизвестни звезд и като RIHANNA, SHAKIRA, MARIAH CAREY и други.

В WИNAMP XXL ще се включи и още един изпълител, който ще бъде изненада за всички посетители на фестивала. На сцената в петък се качват цялото SKG и TEAM 02 крю. Първото живо участие в EXE BEACH миналата година беше точно на V:RGO и EMIL TRF.

В събота стартира естественото продължение на july morning: JULYDAY. Тогава зад пулта застават артистите на Afterlife – Fideles и Sasha Carassi, както и резидентите на EXE. SASHA CARASSI, който основава един от най-добрите техно лейбъли – “Phobiq” и италианското дуо FIDELES – Daniele Aprile & Mario Roberti издават музика за високо уважавани музикални лейбъли като Bedrock, Poker Flat, Stil vor Talent, Afterlife, Innervisions, Exit Strategy. Fideles са артисти от световната сцена, за които определено си заслужава да си купиш билет още сега, преди тяхното изчерпван! Билет можеш да закупиш тук:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/exe-beach-festival-1351435/performance.html

И за финал – племенна среща в неделя заедно с един от пионерите на африканската електронна музика – AMEME. Той е определян още като един от пионерите на африканската електронна музика, гостува на ORIGIN в неделя. Работата си разпределя между Brooklyn, Berlin и участия по целия свят. 
И като всеки фестивал, ще има редица атрактивни занимания и много храна и напитки./show.blitz.bg

 
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Наша миска получи подарък за над 100 бона по много оригинален начин

Носителката на титлата “Лейди България“ Карина Атанасова получи скъп подарък от своя любим. Красавицата сподели, че била изненадана по време на обяд, като сервитьорът й поднесъл табла, на която вместо храна имало луксозно опакована кутийка. Изненадата била пълна, когато отворила пакета, а вътре открила дълго мечтан подарък – супер скъп златен часовник. […]

Subscribe US Now