Какво мрази в тялото си Ким Кардашиян

Без съмнение Ким Кардашиян е една от звездите, които много държат на външния си вид. Самата тя признава, че едва ли има много други хора на планетата, които да искат да изглеждат възможно най-добре, повече от нея. За тази цел обаче Ким е прибягвала до корекции по лицето си. И сега най-накрая признава какви точно процедури си и правила досега и какви не.
В най-скорошното си интервю за Alllure риалити звездата споделя за козметичните намеси, които има по лицето си. И въпреки предположенията на мнозина, филърите в устните и скулите не са едни от тях. Освен това, никога досега не си е удължавала миглите.
Но признава, че се е подлагала на ботокс процедури – най-основно – между веждите. “Но засега съм поспряла”, допълва Ким.
А щом става дума за обвиненията към нея за поставянето на недостижим стандарт в красотата, тя веднага обяснява: “Щом аз го правя, значи е достижим. Има толкова много различни стандарти за красота – независимо дали е Гуен Стефани, Дженифър Лопес, Мерилин Монро. Когато бях тийнейджър, модерно беше просто да си блондинка.”
От известно време насам Ким е точно с руса коса, за която предполагаме, полага доста грижи.
По-любопитно е обаче признанието ѝ, че има част от тялото си, която никак, ама никак не си харесва.
“Мразя ръцете си – сбръчкани са и са груби.”
Но въпреки това, се фокусира върху положителното и добавя, че с тях все пак е сменяла пелените на бебетата си и е гушкала децата си.
Ким също така съвсем зряло споделя, че напълно осъзнава, че ѝ предстои период, в който ще се промени:
“Остаряването не означава, че няма да се стремя към съвършенство, но се достига до момента, в който си казваш: “Добре, здравето ми е по-важно от всичко друго.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гигантската водна линия, останала скрита за 177 години

Известната максима гласи, че великите открития се правят случайно. И явно доказва правотата си за пореден път – непознат до момента вид гигантска водна лилия беше открит, след като расте в Краските ботанически градини Kew от… 177 години. Victoria boliviana расте в редица ботанически колекции, но почти два века се […]