Кейт Мидълтън призна, че се бори с рак в емоционално видео

Край на спекулациите: в края на една особено трудна седмица за Кейт Мидълтън, тя избра да излезе пред обществото и да отговори на големия въпрос какво се случва с нея. Принцесата на Уелс се бори с раково заболяване.
42-годишната Кейт, облечена в семпъл раиран пуловер и седнала на пейка навън, записа видео, в което съобщава, че след операция в коремната област за състояние, което първоначално не е било онкологично, се е оказало, че в организма й е открит рак в “ранен стадий”.
Тя не конкретизира за какъв точно тип рак става дума, но поясни, че вече е започнала “превантивна химиотерапия”.
“Това бяха няколко изключително тежки месеца за семейството ни, но разполагах със страхотен медицински екип, който се грижеше за мен и на който съм благодарна”, каза още тя във видеото, което се предполага, че е записано на 20 март в градините на замъка Уиндзор.
Принцесата на Уелс не споменава кога ще се завърне към публичните си задължения. Първоначално беше съобщено, че това ще стане след Великден, но при подобна диагноза е възможно нещата да се отложат.
“Работата ми винаги ми е носела много радост и нямам търпение да се върна към нея, когато мога. Но за момента трябва да се фокусирам върху пълното си възстановяване.” Тя каза още, че най-трудно е било да открие подходящ начин, с който да съобщи за състоянието си на децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.
“Както казах и на тях, аз съм добре и с всеки ден ставам все по-силна, като се концентрирам върху нещата, които ще ми помогнат да излекувам ума, тялото и духа си”, допълни още Кейт Мидълтън. Тя завърши обръщението си с пожелание за всеки, страдащ от раково заболяване: “Моля, не губете надежда и вяра. Не сте сами.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко години всъщност живеят кокошките

На планетата ни щъкат около 23 милиарда индустриално отглеждани кокошки, известни още като бройлери. Това е и най-многобройният птичи вид на земята, който има 40 пъти повече представители от врабчетата например. Ние правим каквото можем, за да редуцираме бройката им – като изяждаме по 65 милиарда от тях на година, […]

Subscribe US Now