Когато Дуейн Джонсън седне в Емили Блънт

Още от “Круиз в джунглата” (2021 г.) знаем, че между Дуейн Джонсън и Емили Блънт има страхотна химия и приятелство, което е подплатено с чувство за хумор.
Двамата са се шегували не един и два пъти един с друг, като не пропуснаха да направят това и на церемонията по връчването на Оскарите. Двамата бяха първата двойка, която представи и първите победители на тазгодишните награди.
Джонсън и Блънт бяха нагърбени със задачата да обявят, че Гийермо дел Торо и създадената от него stop-motion анимация “Пинокио” са големите победители в категорията за най-добър анимиран филм.
И леките закачки между актьорите на сцената бяха само малка част от забавлението, което са си устроили. От профила на Академията за филмово изкуство в Instagram разбираме, че зад кадър също е било забавно.
На една снимка виждаме как Дуейн Джонсън, който със сигурност тежи повече от 100 килограма, е седна в скута на Емили Блънт, а пък тя не е най-щастлива от това. Е, съмняваме се Скалата наистина да е седнал и да се е отпуснал, но пък снимката наистина изглежда забавно.
Интервютата на двамата преди церемонията също предложиха доста шеги и закачки. Като например, че най-изненадващото нещо от съвместната им работа е колко много се мразят. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неудобното интервю на Ашли Греъм и Хю Грант

За поредна година гала церемонията по връчването на Оскарите беше пълна със случки, за които може да се говори много. В допълнение към емоциите и сълзите на победителите, някои неочаквани реакции и невероятните рокли, носени от знаменитостите, наградите, присъдени от Академията за филмово изкуство и наука в Холивуд, не минаха […]