Марешка Бардем откри сина си след 7 години и… СНИМКА

Плеймейтката Марешка Бардем най-накрая откри сина си, след като години наред го търсеше безуспешно. Въпреки неуспехите, тя не се отказва и в крайна сметка е успяла да стигне до сериозна следа, която й предизвиква върховно вълнение. 

“Най-важното за мен е, че вече знам как изглежда синът ми, видях лицето му, защото аз имах само една снимка досега и тя беше от времето, когато е бебе”, заяви Бардем пред “Телеграф”. А до информацията моделката достигнала съвсем случайно и благодарение на социалните мрежи.
Марешка Бардем е напът да открие сина си
В профила си в Инстаграм Марешка открила друга чеченка, чието дете се оказва съученик със сина й. И както се казва – знаците на съдбата “проговорили”.

Освен че момченцето е в добро здраве и се развива добре. Най-голямата мечта на Марешка е да си прибере детето, което вече изглежда съвсем реалистично. 
Припомняме, че хубавицата с чеченски корен бяга от родината си през 2014-та, след като преминава през истински ад в семейството си. “Жената в Чечня няма права, тя е превърната буквално в робиня на мъжа си и трябва да търпи всичките му унижения. Избягах просто за една нощ, нямаше как да взема малкия, нямах разрешение, в Русия на границата щяха да ми искат документ, нямах и пари, аз съм спала на пейки по улицата, докато успея да избягам”, бе споделила тя преди време.
Марешка Бардем се изяви като водеща, спретна скандал на конкурса “Мис Силикон”
Сега Бардем се превръща в мотиватор на други жени, които се намират там и търсят подкрепа и сила чрез нея в социалните мрежи. “Станах популярна в Чечня заради постъпката си и най- вече заради смелостта ми да изляза с лицето си и да разказвам. Защото има и други избягали, но ги е страх да се покажат”, споделя още тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Марешка Бардем показа сина си след 7 години издирване СНИМКА

Плеймейтката Марешка Бардем най-накрая откри сина си, след като години наред го търсеше безуспешно. Въпреки неуспехите, тя не се отказва и в крайна сметка е успяла да стигне до сериозна следа, която й предизвиква върховно вълнение.  Както писахме и наскоро, тя е открила снимка, на която се вижда ясно как […]