Нели Рангелова е неузнаваема! Но така ли изглежда и на живо? СНИМКА

Певицата Нели Рангелова зашемети с визията и по нищо не личи, че е на 63 години. Певицата публикува няколко снимки в социалните мрежи и спря дъха на последователите си. 

Красавицата, която в момента пише книга за живота си и ще я представи през есента, не спира да изненадва почитателите си с визия. Но, истината се оказа различна. 

“Олеее, тя е набор на майка ми, а изглежда по-млада от мен… Жива и здрава!”, гласи само един от множеството коментари под снимките на Нели в социалната мрежа.
Други пък отбелязват, че Нели изглежда зашеметяващо само на обработени снимки, а на живо си личат годинките. “Много се е пипнала и опъвала навсякъде, но определено не изглежда така на живо. С тоя фотошоп кого заблуждават… Но явно има такива, които им се връзват”, гласи друг коментар в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дара Екимова лъска по зърна СНИМКА 18+

Младата изпълнителка Дара Екимова провокира последователите си в мрежата, като сподели снимка с тясно боди, но без сутиен под него. Изглежда носенето на сутиен се превръща в демоде, след като наскоро забелязахме, че и фолк певицата Симона и актрисата Мария Бакалова не го ползват.  В резултата зърната на певицата щръкнаха под прилепналата […]

Subscribe US Now