Нов опит за самоубийство: Емили Тротинетката легна на релсите и…

Емили Тротинетката отново опита да си отнеме живота, този път, лягайки директно на жп релсите в морската ни столица Варна. Това става ясно наскоро от самата нея, а признанието й за пореден път изуми мнозина.

Трансблондинката, която наскоро лежа в ареста, разкрива, че е искала да сложи край на мъките си. “Не мога повече да живея така! Само плача и страдам. Всички мои приятелки лесбийки ме изоставиха. А аз имам нужда от любов и ласки!”, казва Емили.
Алекс Сърчаджиева побесня заради Емили Тротинетката и я… ВИДЕО

И добавя, че опитът й се самоубийство бил предотвратен от местни железничари, които я видели да лежи на линията и веднага повикали линейка и полиция. Пред униформените любимата на бившия културист от “Фермата” Тихомир-Мелиса Рангелов се наложило да дава обяснения как се е озовала там и дали е било по собствено желание. С линейката пристигнал и психолог, който също провел беседа с разстроеното трансмомиче.
Емили Тротинетката пак изтрещя: Искам всяка вечер да спя с различна жена, пръскам с лют спрей хейтърите и…
През последната година Емили неведнъж е споделяла, че е била наранявана от приятелки, а пристъпите на депресия я карали да се замисля как да напусне този свят. На няколко пъти дори обмисляла дали да се хвърли под автомобил на оживена пътна артерия или да легне под колелата на влака. “Бях толкова отчаяна, че исках влакът да ми отреже главата”, разкри още преди няколко месеца Емили./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Горещото селфи без горнище на София Вергара

Лято е няма нищо учудващо в това, че обикновени и знаменитости се надпреварват да публикуват в социалните медии снимки по бански. Когато последното направи откровена секс бомба като София Вергара обаче няма как да не обърнем внимание. 50-годишната колумбийска актриса успя да прикове погледите със селфи, на което е единствено […]