От какво се страхува Блейк Лайвли

Новината, че Блейк Лайвли очаква четвъртото си дете от Райън Рейнолдс се разпространи със скоростта на светлината. Самата тя съобщи страхотната вест по време на десетото издание на Power Women’s Summit, организирано от Forbes в Ню Йорк.
Освен милионите ѝ фенове, разкритието на Лайвли развълнува и папараците, които само това чакат, за да тръгнат по петите на актрисата. Блейк отдавна е изказала позицията си против папараците, които снимат деца. В средата на юли тя написа публикация в Instagram, чрез която призовава хората да спрат да плащат на папараци, които “се крият и дебнат деца. Има много снимки, които бихте могли да публикувате и без децата. Моля да ги изтриете”.
За да се предпази от бъдещите атаки заради бременността си, Блейк Лайвли сподели няколко снимки, показвайки издутото си коремче. По този начин актрисата се надява, че ще намали интереса на всичките 11 човека, които по думите ѝ я причакват пред дома ѝ.
“Плашите мен и децата ми”, написа тя към публикацията и призова да я оставят на мира. Също така Лайвли изрази благодарността си към всички, които спират да следват акаунти, споделящи снимки на деца: “И благодаря на медиите, които са въвели своя “Политика без деца”.
В останалите снимки от поста актрисата е с любимите си хора. Виждаме я със съпруга ѝ Райън Рейнолдс, нейната близка приятелка и сътрудничка Тейлър Суифт, както и сестра ѝ Робин Лайвли, отбелязва Yahoo.
В средата на юли актрисата се обърна публично към The Daily Mail Australia с искането изданието да разкаже цялата история зад заснемането на децата ѝ. “Цял ден те бяха преследвани от мъж, който изкача изведнъж. И след това се скрива […] Когато се опитах да се приближа спокойно до фотографа, който бяхте наели, за да направи тези снимки, за да говоря с него, той избяга. Проверявате ли квалификацията на този, на когото плащате да дебне деца? Къде ви е моралът тук? Или просто не ви пука за безопасността на децата?”
През 2016 г. Лайвли каза пред Marie Claire, че не е справедливо да се снимат деца, които не са наясно с причините за вниманието към тях. “Исках изобщо да не се налага да се справям с това, но бяхме наясно с начина на живот, в който навлизаме, и макар да е трудно… различно е, когато става въпрос за нашето дете”, коментира тя по повод появата на първото си дете Джеймс. “Тя не е имала възможност да вземе решение какво иска”, пояснява актрисата. Блейк Лайвли също е майка на още две момичета – Инес (5 г.) и Бети (2 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фен снима под полата на Андреа, тя се похвали... ВИДЕО 18+

Едва ли има някой, който още не е виждал Андреа гола. Просто защото профила й в социалните мрежи изобилства от такива кадри. А вече има и видео, достатъчно скандално, за да потресе всеки, който го види. Поп фолк дивата, която често философства във виртуалното пространство, този път направо предизвика масово […]

Subscribe US Now