Откровенията на Меган Маркъл

С всяка следваща изява на Меган Маркъл се убеждаваме, че прякорът, даден й от нейния свекър крал Чарлз вероятно е много уместен. Нищо не може да попречи на херцогинята да осъществи целите, които си е поставила.
След известно забавяне дългоочакваната корица за Variety на Меган са налице. И макар че в интервюто няма да се натъкнем на нещо скандално, то все пак ни разкрива някои подробности от живота на семейството на принц Хари.
Докато всички се чудят кога документалната поредица на Netflix за Хари и Меган ще види бял свят, 41-годишната херцогиня е категорична за бъдещето си в киното. “Край. Предполагам, че никога не трябва да казвам “никога”, но намеренията ми са да не се снимам повече.”
За сметка на това тя ще се съсредоточи именно върху договора, който има заедно с Хари със стрийминг платформата и поредицата, режисирана от Лиз Гарбъс. “Хубаво е да може да вярваш на този, който ще разкаже историята ти – опитен режисьор, на чиято работа се възхищавам. Макар и да не е разказана точно по начина, по който самите ние бихме я разказали.”
Маркъл е откровена и за плановете, които има за децата си Арчи и Лилибет. “Това са нашите деца – част са от наследство, традиции и семейство, което има определени очаквания към тях. Но аз искам те да намерят своя собствен път”, казва Меган и допълва, че много хора ще отдадат бъдещите успехи на децата й на произхода им. “Но пак ти е нужен талант и дух.”
Няма как да бъде подмината и темата с The Crown и актрисата, която ще трябва да изиграе Меган Маркъл. “Надявам се, когато се подготвя за ролята, тя да открие дружелюбността, игривостта смеха. И забавната част. Също така винаги може да ми се обади”, казва херцогинята.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Катето Евро изплаши всички в този вид, вече е със... СНИМКА

Закачките на Катето Евро са нещо обичайно за последователите й, но за всички останали шока от видяното държи доста време. Особено, ако сте видели последното видео в профила на актрисата и тв водещ. От краткото видео, което майката на Сашо Кадиев пусна в профила си, се вижда, че веждите й […]

Subscribe US Now