Отново заедно ли са Кендъл Дженър и Девин Букър

Когато се заговори, че Кендъл и Девин са се разделили, така и не стана ясна каква е конкретната причина. Въпреки това обаче, се смяташе, че двамата просто се намират в различни етапи от живата си.
Дори и това да е вярно, едва ли е голям проблем за Кендъл и Девин, защото очевидно са в добри отношения. Дали обаче отново са се събрали?
Знаем, че последно са се насладили заедно на забавления на открито. Самата Кендъл е качила стори в Instagram с природни снимки, на които е и Девин. Това обаче не ни дава ясен отговор, че са отново заедно.
Само две седмици след като източник на E! News сподели, че Кендъл и Девин пак са двойка, е съвсем очаквано и двамата да качват снимки от общите си пътувания.
Има дори предположения, че те са били заедно и на тропическата почивка, от която моделът наскоро се е върнала, пише отново E! News.
Където и да е истината – дали реално пак са се събрали или просто се опитват да изгладят отношенията помежду си, надяваме се скоро да я разберем съвсем категорично.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Глория падна в лапите на "Ергенът" Виктор, оказа се, че двамата са... СНИМКИ

Глория също попадна в списъка от завоевания на най-желания тв ерген у нас Виктор Стоянов. Оказва се, че преди години двамата са имали взимане даване, но отношенията им така и не се задълбочили. Въпреки горещите страсти помежду си, примата на родния поп фолк и мускулестият мачо не стигнали до сериозна […]