Щастлива ли е Джулия Робъртс

Международен ден на щастието – подобни “празници” може да ни изпълват с недоумение, но те все пак съществуват, доста често с маркетингова цел. И все пак едва ли има по-подходящ човек за лице на Деня на щастието от Джулия Робъртс.
Легендарната актриса позира за профила си в Instagram – нещо, което не прави особено често, специално за 20 март. Тя е лице на бранда за луксозни бижута Chopard и именно с колие на марката тя демонстрира широката си усмивка.
56-годишната Робъртс пояснява в коментар, че причините да се усмихва са “семейството ми, приятелите ми, здравето ми”. И допълва, че за нея всеки ден е Ден на щастието.
Актрисата от “Хубава жена” е омъжена за оператора Дани Модър от 2002 г. насам, като двамата имат три деца – 19-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс, както и 16-годишния им син Хенри.
Макар рядко да споделя моменти от личния си живот и този с Модър, Джулия Робъртс не пропуска да отбележи рождените дни на съпруга си, както и на децата си в публикации в Instagram, където се гордее с 12 милиона последователи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рийз Уидърспун в 28 факта

Днес, 22 март, рожден ден празнува американската актриса Рийз Уидърспун. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now