Щурите коледни традиции на Кейт Хъдсън

Кейт Хъдсън е истинска фурия и като актриса, и като майка. И докато е в очакване за премиерата на новия си филм Glass Onion: A Knives Out Mystery, която предстои на 23 декември, тя с пълна пара подготвя и обичайните коледни традиции.
Както знаем, семейството на актрисата не е съвсем обичайното холивудско семейство. Тя има три деца от трима различни мъже. Майка е на Райдър (18 г.), когото ражда от бившия си Крис Робинсън, на Бингам (11 г.) от другия си бивш Мат Белами, както и на Рани (4 г.) от настоящия си годеник Дани Фуджикава.
И на Коледа, като на Коледа. Кейт Хъдсън успява да събере всичките си деца, за да отпразнуват заедно празника. А той явно се получава наистина специален, тъй като семейството има доста традиции, които обича да спазва. Една от тях актрисата разкрива в интервю пред E! News.
Кейт Хъдсън споделя, че когато децата ѝ легнат да спят, Дядо Коледа се появява. “Това е наистина щуро, защото децата не могат да повярват. И просто полудяват.”
Актрисата разказва още, че Дядо Коледа също много харесва почерпката, която семейството му оставя в къщата. Въпреки че обаче напоследък това са традиционните бисквитки и мляко, от време на време му приготвят и по-специални напитки. Понякога го глезят с ром и кола, друг път пък с коктейл Dirty Martini, “защото има нужда от почивка”.
Графикът на Дядо Коледа е доста натоварен, няма как да не се съгласим. И почерпката с коктейли наистина звучи разтоварващо. Надяваме се само след нея любимият на децата брадат старец да може да се качи обратно на летящата си шейна, за да раздаде подаръците на всички добри малчугани по света.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Юлиан Вергов най-накрая отговори на Диана Димитрова и взриви мрежата с това ВИДЕО

Случаят на Диана Димитрова продължава да ескалира всевъзможни реакции. Актрисата пуска пост след пост с уточнения или коментари за онова, което е преживяла, а междувременно соченият за извършител на побоя – Юлиан Вергов не даваше коментари за случилото се преди пет години на снимачната площадка. Досега! Все още не е […]

Subscribe US Now