Странният подарък на Самюъл Л. Джаксън за сватбата на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

Оказва се, че Самюъл Л. Джаксън е много мил по отношение на своите приятели. И при важни поводи им прави щедри подаръци. Или пък странни и нестандартни – въпрос на гледна точка.
Наскоро актьорът от “Неуязвимият” даде обширно интервю за Vulture, в което си спомни как е подарил пчелен кошер на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс. Поводът – сватбата им през 2008 г.
74-годишният актьор разкри, че се е запознал с Рейнолдс чрез Йохансон, с която участват заедно във филмите на Марвел. А тя често, като голям любител, говорела за природата.
“Ето защо накарах асистента ми да отиде и да купи кошер с пчели, както и костюми и всичко останали необходими атрибути”, спомня си Самюъл. “И те отглеждаха насекомите известно време. Дори имаха добра реколта от мед в продължение на няколко години, докато бяха женени.”
“Но един ден пчелите просто изоставиха кошера, може би дори и майката. Не знам какво точно се случи”, добави Джаксън.
Може би причината е, че Йохансон и Рейнолдс се развеждат през 2011 г. Година по-късно той сключва брак с Блейк Лайвли, с която имат вече четири деца, припомнят от People.
През 2014 г. актрисата от “Черната вдовица” пък се омъжва за френския журналист Ромен Дориак, с когото, макар да имат една дъщеря, се разделят през 2017 г. Понастоящем Скарлет е омъжена за сценариста и звезда от Saturday Night Live – Колин Джост. Двойката застава пред олтара през 2020 г. и малко след това посрещна първия си син.
И тъй като Скарлет рядко е откровена за личния си живот, малко хора са запознати с факта, че тя се е омъжвала три пъти. Преди време актрисата участва в подкаста на Гуинет Полтроу – Goop, където реши са разкрие какво е научила от предишните си връзки. Включително и от не толкова известния си първи си брак с Райън Рейнолдс.
Определяйки Райън като “наистина добър човек”, Скарлет уточнява, че една от причините да се разделят е заради трудността да бъдеш с някой, “който прави същото като теб”. И въпреки всичко, тя не съжалява, че се е омъжила за актьора, защото връзката между тях е била много романтична.
Самият Самюъл Л. Джаксън в интервюто за Vulture се изказва ласкаво за колегата си Рейнолдс, определяйки го като човек, “с когото можеш изключително да се забавляваш”. И си спомня за съвместното им участие във вилма “Бодигард на убиеца” от 2017 г.
“Определено не е най-добрият ми филм. Но пък аз и Райън прекарахме страхотно време заедно, много се смяхме”, допълва актьорът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ивайла Бакалова показа мъжа си, оказаха се...ВИДЕО

Ивайла Бакалова отново напомни за себе си, а повода е специален – нейният 42-ри рожден ден. Миската отпразува много весело личния си празник в компанията на любими същества. Разбира се, до нея бе и мъжът й. Бакалова признава, че се чувства много щастлива и спокойна. А ние ви припомняме, че […]

Subscribe US Now