Теди Велинова е в болница, ще я оперират

Бившата на д-р Енчев – моделката Теди Велинова, изплаши до смърт близки и приятели, след като пусна стори от болнична стая. 

Високата моделка се показа с абокат на ръката и полегнала, сякаш всеки момент ще я вкарат в операционната за някаква интервенция. 
Малко по-късно Велинова качи фото на самата болница. Мадамата, която е майка на две деца, е приседнала на една от терасите с абoкат на ръката.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Welcome To My World (@tedyvelinova)

„Най-добрата болница за женско здраве с… най-внимателния и усмихнат персонал”, написа Велинова. Веднага се появиха твърдения, че Теди Велинова е претърпяла хирургична интервенция или тепърва й предстои такава, но засега отказва да разкрие каква точно. 
Няколко дни по-рано Теди Велинова се приготви за къмпингуването през лятото. “Сложна работа се оказва къмпингуването …Купуваш каравана, реновираш я, купуваш-тента, форселт,обзавеждаш нова къща, с всички удобства-кухня,детски забавления…но преди всичко трябва да си направиш подиум от ето тези скари и евро палета….покрити с паяжини и паяци, които аз много обичам, но неволята учи….Учи да не се страхуваш и че с всичко може да се справиш”.
Дали пък от тежките предмети Теди Велинова не е получила някакво усложнение, тепърва се надяваме да разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Като от порно сайт: Джулиана Гани си показа всичко от плажа СНИМКА 18+

Джулиана Гани обича да бъде провокативна и изобщо не се срамува да споделя с последователите си съдържание, което определено трябва да бъде цензурирано, защото голяма част от аудиторията ѝ още нямат дори 16 години.  Раздялата с Илиян Найденов ѝ се отрази доста зле, но сегашното ѝ гадже Теодор я върна […]