Тервел Пулев: Каня Цинкара на 7 април във Виена

Admin

Тервел Пулев (7 мача, 7 победи, 7 с нокаут), не е отказвал двубой срещу Хюсеин Цинкара (10 мача, 10 победи, 7 с нокаут).

“Няма как да се откажа от мач, който ние сме предложили. Единственото, което искам е тази среща да се проведе на неутрална територия”, коментира бронзовият медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон 2012.

От екипа на състезаващия се за Германия Цинкара настояват за сблъсък на 24-ти март в Хамбург. Предложението на Тервел Пулев и щаба му е битката с Цинкара, която трябва да е за титла, да се състои на 7-ми април във Виена, където по-малкият от братя Пулеви вече има насрочен двубой. Мачът ще се излъчва пряко по телевизия Mtel SPORT.

Преди това обаче, още тази нощ, Тервел ще се качи на ринга в Чикаго срещу представителя на домакините Скот Фъртел в осмата си среща при професионалистите.

Next Post

Емилия - влюбена и щастлива, позира с любимия

Емилия показа новото си гаджето. Във фейсбук тя постна снимка заедно с Жорж Башур, за когото говори открито повече от месец. “Любов, време е!!! Ръката, която никога няма да пусна!!!”, сподели певицата.