Трудностите от детството на Гуен Стефани

Знаменитостите все по-често и все по-открито говорят за трудностите и проблемите, с които са се сблъсквали в живота си. Сега и Гуен Стефани споделя за един труден в детството си период и как го е преодоляла.
Тя разкрива, че е израснала с дислексия и че нещата за нея много са се променили откакто е започнала да общува с музика. В един момент просто всичко е тръгнало в добра посока.
“Просто буквално предавах историята си чрез музиката и това, което мисля, че обичах в музиката, беше, че нямаше правила”, споделя Гуен Стефани. Пред E! News тя разказва още, че като по-малка е имала чувството, че не се вписва и това я е накарало да се запита: “Какво става?”
От объркването обаче я е извадила музиката. За това свое любимо изкуство певицата казва, че след като го е открила, е успяла да започне да общува с по-малко думи. Точно това е искала и за щастие е постигнала тя – да бъде естествена и истинска в комуникацията.
Гуен Стефани споделя още, че винаги си е мислела каква ще бъде в живота. Отговорът явно просто винаги е бил в нея и свързан с музиката.
“Сякаш мечтите ми бяха толкова малки. И ето ни тук. Никой няма да повярва!”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Мария Силвестър лъсна гола във ваната СНИМКА 18+

Напоследък все повече популярни личности търсят слава посредством еротични снимки, направени във ваната. Показахме ви тези дни такива кадри на фолк певицата Райна и поп иконата Михаела Филева.  Сега от ваната се пусна и Мария Силвестър и накара почитателите си от мъжки пол да изпаднат в екстаз.  “Спа ритуал в […]

Subscribe US Now