Меган Маркъл с нова обида към баща си

Хари и Меган отново са на гребена на вълната, след като останаха в сянка по време на честванията на Платинения юбилей на кралицата през юни. Двамата присъстваха на честванията на Деня на Нелсън Мандела в ООН, където принцът изнесе реч.
Което не значи, че скандалът не ги съпътства.
Нова информация на Express сочи, че херцогинята на Съсекс не си е направила труда да поздрави баща си Томас Маркъл по случай рождения му ден в понеделник, 18 юли, когато със съпругът й са били в Ню Йорк.
“За съжаление синът му – Томас Маркъл-младши потвърди, че Меган не се е обадила на баща си за рождения му ден”, пише изданието и допълва, че той е навършил 78 години. Според информацията на Express той все още не е виждал внуците си Арчи и Лилибет.
Томас Маркъл живее в Росарито, Мексико, е в обтегнати отношения с по-малката си дъщеря още от началото на връзката й с принц Хари. Той не присъства на кралската сватба през 2018 г. и имаше намерение да дойде във Великобритания за Платинения юбилей на Елизабет II, но малко преди това получи удар и не можа да пътува.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Денис Теофиков щеше да навърши 22 г., мрежата плаче! СНИМКИ

На днешния ден Денис Теофиков трябваше да навърши 22 години. Близки и приятели на младия поп фолк певец, който си отиде без време от този свят, го почетоха символично, а посланията им разплакаха мрежата. Талантливият изпълнител е роден на 20 юли и още от началото на деня коментарите и посланията в […]

Subscribe US Now