Платформите на Джей Ло, за които всички говорят

Дженифър Лопес със сигурност знае как да направи впечатление с облеклото си. Доказа го за пореден път с аксесоари на Valentino.
53-годишната певица изглежда невероятно на разходка в Ню Йор, заедно с дъщеря си Еме и дъщерята на Бен Афлек Серафина.
Изпълнителката на “Love Don’t Cost a Thing” носи дантелена лавандулова рокля с дълъг ръкав. Най-впечатляващи обаче са гигантските платформи, с които звездата обикаля улиците на мегаполиса. 
Обувките на Valentino ни оставят с отворена уста както заради височината си (155 мм), така и заради сребристия им цвят, който проблясва отдалеч. Моделът ни напомня за стила на Елтън Джон от времето на “Rocket man”. Моделът е любим на много знаменитости.
Визията ѝ допълват обеци с перли на Gucci и малка бяла чанта със златна емблема на Valentino. 
Джей Ло доказва, че играта с аксесоарите е силната ѝ страна. По-рано през деня поп дивата беше в семпъл тоалет, но допълнен перфектно от кросоувър чанта на Gucci и авиаторски слънчеви очила. С широка бяла риза и къси сиви панталонки тя се наслади на шопинг с Вайълет, дъщерята на Бен Афлек. 
Нямаме търпение да видим какъв ще е следващият моден експеримент на Джей Ло.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нова доза снимки по бански от Салма Хайек

Фенове сме на Салма Хайек не от вчера и днес, а тя определено знае как да радва и забавлява милионите си последователи в социалните мрежи. Разбира се, най-любими са ни снимките й по бански. В това отношение актрисата е щедра, но с мярка. А последните й “подаръци” дойдоха преди броени дни […]

Subscribe US Now