Колегите на Натали Трифонова скубят косите си от яд, синоптичката им отмъкна… СНИМКА

Колегите на Натали Трифонов настръхнаха срещу нея и това, което я сполетя тези дни. Много от тях години наред се борят за признание, а дългокраката блондинка ги срази и им отмъкна всичко. 

Синоптичката се бута навсякъде в телевизията, което не е добре прието от колегите й. Първо бе наета да казва прогнозата за времето, но след това се уреди като водеща на предаване, все по-често я избират да води важни събития на медията, а сега се намърда и в нова сфера. 
 

Оказа се, че блондинката има таен талант – познаването на футболни резултати. Натали получи грамота за първо място в импровизирано състезание по футболни прогнози за Мондиал 2022 в първата частна национална телевизия. 
Блондинката събра 56 точки и остави зад себе си журналистите Емил Митев и Габриела Керемеджийска. “Меси шампион и Натали – шампион! И във футболните прогнози ме бива”, написа красивата водеща във “Фейсбук”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво мисли съпругът на Бритни Спиърс за голите ѝ снимки

Ако трябва да опишем присъствието на Бритни Спиърс в социалните мрежи в една дума, то би била провокативна. По несдържан и провокиращ начин се държи 41-годишната певица в Instagram след като попечителството от баща ѝ Джейми Спиърс бе прекратено през ноември миналата година. В продължение на цели 13 години той […]

Subscribe US Now