Коя е Ваня Боснич – съпругата на Лука Модрич

Тази вечер ще стане ясно дали отборът на Хърватия ще успее да се класира напред за Евро 2024, а феновете на футбола със сигурност изпитват лека доза тъга.
Причината е, че по всяка вероятност това ще се окаже последното Европейско първенство за 38-годишния Лука Модрич. Просто защото на следващото издание на турнира той ще бъде на 42 години – възраст, на която малцина футболисти продължават да играят на професионално ниво.
Преди последния мач от груповата фаза на Евро 2024 за Хърватия обаче ще обърнем внимание на съпругата на Лука Модрич – Ваня Боснич.
Тя е с три години по-голяма от футболиста, а нейният баща Милан също е бил спортист. Ваня и Лука се запознават през 2007 г., когато тя работи в спортната агенция, която по онова време представлява футболиста, докато играе в Динамо Загреб.
След трансфера на Лука Модрич в Тотнъм тя напуска агенцията и последва футболиста в Англия. Двамата се женят през 2010 г., малко след това тя става негов агент.
Именно Ваня Боснич е сред виновниците за трансфера на Модрич в Реал Мадрид през 2012 г., пише Sportskeeda.
От връзката си Лука Модрич и Ваня Боснич имат три деца – Ивано, Ема и София. За разлика от повечето футболни съпруги, Ваня обича да стои далеч от полезрението на медии и социалните мрежи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцеса Ан e в болница - какво знаем за състоянието й

В последно време неприятностите за британското кралско семейство идват една след друга. Първо крал Чарлз обяви, че има рак на простата, след това разбрахме, че Кейт Мидълтън също е диагностицирана с онкологично заболяване. А сега и един от малкото останали работещи представители на монархията също се оказа в болница. Този следобед […]

Subscribe US Now