Кралица Рания с лични послания към дъщерите си

Йорданското кралско семейство определено има много поводи за радост в последните месеци. В началото на август престолонаследникът принц Хюсеин стана баща за първи път, а крал Абдула Втори и кралица Рания – баба и дядо.
Тези дни отново са специални за монарсите, които отбелязват рождените дни на двете си дъщери. Вчера, 26 септември, кралица Рания публикува снимка, на която е с по-малката си дъщеря принцеса Салма.
“Усмивката ти е една от най-големите благословии в живота ми. Честит рожден ден, моя скъпа Салма”, пише Рания. Принцеса Салма навърши 24 години. През 2020 г. тя стана първата жена-пилот в кралските военно-въздушни сили на Йордания.
Днес, 27 септември, кралица Рания отново прави публикация в официалния си профил в Instagram. “Честит рожден ден, моя скъпа Иман. Гордея се с теб днес и през всеки друг ден”, пише тя към снимка на принцеса Иман.
Иман навършва 27 години. По-големият й брат и престолонаследник принц Хюсеин също отбеляза рождения й ден с пожелание новородената му дъщеричка, която също носи името Иман, да е наследила от “красивите качества” на сестра му. На 12 март миналата година тя се омъжи за Джамал Термиотис, припомнят Ammon News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой накара принц Хари да пищи от страх

Отдавна се знаеше, че принц Хари ще е в Ню Йорк в края на септември за участие в събитие, посветено на онлайн безопасността на децата. Той обаче явно добре е уплътнил програмата си на Източното крайбрежие и дори се е позабавлявал. Ново видео ни показва принц Хари като гост на […]

Subscribe US Now