Всички искат истината от Бионсе, а тя изчезна след скандала с Пъф Деди

В последните седмици имената на доста известни личности бяха замесени покрай делото и скандалните обвинения, които Пъф Деди получи за организираните от него партита с много наркотици и жени. Една много популярна и влиятелна двойка от музикалните среди също се оказа в епицентъра и не бе пощадена дори от феновете си.
Бионсе и Джей Зи от дълги години са в близки приятелски отношения с рапъра, който в момента е зад решетките, и никога не са крили това. Е, сега вероятно им се иска, но знаем прекалено много подробности от миналото, които могат да се използват срещу тях. И за никого не е тайна, че съпрузите са били сред редовните гости на прословутите партита, за които се носят митове и легенди.
Имената на двамата не се споменават в документите по делото, по което единствен обвиняем засега е Пъф Деди. Но феновете на Бионсе веднага започнаха да търсят истината и в социалните мрежи заваляха редица коментари, адресирани към нея, с настояване да изрази своята позиция по скандала и да стане ясно дали е знаела за извършваните от рапъра престъпления и ги е прикривала.
Междувременно пък в социалните мрежи се зароди и нова конспиративна теория, според която Бионсе, Джей Зи и Пъф Деди стоят зад смъртта на Майкъл Джексън и Алая. А основната им подбуда е била Ноулс да няма конкуренция на музикалната сцена. Разбира се, всичко това е в сферата на предположенията и спекулациите и подобно тежки обвинения не бива да се хвърлят току-така, обяснява The Mirror.
Факт е обаче, че в последните месеци, откакто се разшумя покрай Пъф Деди, Бионсе предпочете да се скрие от музикалната сцена и да намали публичните си изяви, с което и възможностите да й бъдат зададе въпроси, свързани с рапъра и обвиненията срещу него. И сега не ни остава друго, освен да чакаме певицата все пак да наруши мълчанието си и да разберем дали ще застане на страната на закона или на приятелството.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Малките тайни на Виктория Бекъм, заради които Дейвид още е луд по нея

Дейвид и Виктория Бекъм са една от звездните двойки с най-дълъг стаж в любовта и брака. И ако отстрани ни изглежда, че двамата просто са създадени един за друг, то със сигурност през тези повече от 20 десетилетия те са работили здраво както за професионалното си израстване, така и за това […]

Subscribe US Now