Защо крал Чарлз замина без Камила за Австралия

Днес, 18 октомври, се очаква крал Чарлз и съпругата му Камила да пристигнат в Австралия на първото си официално посещение в ролята си на монарси. Визитата им е приемана нееднозначно в страната, в която от десетилетия се говори за превръщането й в република.
Дали посещението на британския крал ще мине гладко предстои да видим. Преди това обаче доста хора останаха изненадани, когато на 17 октомври 75-годишният Чарлз пристигна без съпругата си на летище Хийтроу в Лондон, откъдето отлетя с полет на голяма авиокомпания за Австралия.
Служителите на Чарлз качиха едва три куфара на самолета за деветдневното му посещение, в което за момента има насрочени 36 различни ангажимента. Как ще се справи с толкова багаж и къде е Камила?
Оказва се, че тя е пътувала отделно и днес двамата трябва да се срещнат в Сингапур, откъдето да заминат за Сидни. Преди дълги пътувания Камила винаги се отдава на почивка в уелнес курорт, като по този начин се опитва да се справи с часовата разлика, пишат Hello.
Първият официален ангажимент от посещението на крал Чарлз и Камила е в неделя в Сидни, където двамата ще присъстват на пищно парти в известната опера в града. След това те ще заминат за столицата Канбера.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хайди Клум и Лени Клум по бельо - от какво недоволстват хората

Още преди няколко години Хайди и Лени Клум накараха всички да говорят за тях, когато пуснаха първата си съвместна рекламна кампания за Intimissimi. Сега майка и дъщеря отново остават само по бельо за новата рекламна кампания на бранда за колекцията им есен/зима.  Фотосесията включва както индивидуални техни снимки, така и […]

Subscribe US Now