Трикът с чадъра, който Камила ползва по подобие на Елизабет Втора

Тази сутрин крал Чарлз и съпругата му Камила пристигнаха на дългоочакваното посещение в Австралия след изморителен 12-часов полет. Монарсите бяха посрещнати повече от тържествено, като на фасадата на прочутата Опера на Сидни бяха прожектирани снимки от предишни техни посещения в страната.
76-годишната Камила слезе от самолета, облечена в рокля в кралско синьо и с брошка с формата на австралийска акация. Бижуто е било подарък на Елизабет Втора от австралийците и явно настоящата кралица е решила да изрази почит към домакините си по този начин.
Съпругата на Чарлз носеше в ръка и прозрачен чадър, защото монарсите бяха посрещнати от дъждовно време. Оказва се, че идеята да ползва точно такъв вид чадър е заела директно от покойната си свекърва.
От 1993 г. насам Елизабет Втора използва един специфичен модел чадър на лонодската компания Fulton, наречен “кафез за птици”. Специфична е куполната му форма, както и материалът – прозрачно ПВЦ.
Кралица Елизабет е разполагала с голям асортимент чадъри Fulton, изработени по поръчка, за да може кантът му да е в цвета на дрехите, с които ще ги носи. Забелязвана е с чадъри в жълто, розово, виолетово, червено.
Освен стилен, този аксесоар позволява на кралицата винаги да е в контакт с околните заради това, че е прозрачен. Очевидно и Камила е решила да се възползва от този трик, макар избраният от нея чадър да е семпъл – със сребърен кант, пишат Express.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

10 известни актьори, с които се работи трудно

Що се отнася до знаменитостите, те толкова често са поставяни на пиедестал, че е лесно да забравим, че имат недостатъци. Обичаме да си ги представяме като свръхчовеци, които са се издигнали над останалите от нас благодарение на специалната си дарба. Но реалността е, че никой не е перфектен, дори знаменитостите. […]

Subscribe US Now