С какво се захванаха София Вергара и синът ѝ Маноло Гонзалес Вергара

От първия си брак с Джо Гонзалес, продължил между 1991 г. и 1993 г., София Вергара има един син – 33-годишният Маноло Гонзалес Вергара. Той също следва стъпките на майка си в актьорската професия, но освен това двамата вече имат и друго свое общо начинание.
София Вергара и сина ѝ Маноло са обединили сили, за да стартират своята кулинарна марка Toma. Тя е създадена в партньорство с изпълнителния директор и хотелиер Сам Назарян и е вдъхновена от любовта на актрисата към латиноамериканската кухня и страстта на сина ѝ към готвенето.
“Искахме да направим нещо, което е наистина автентично за нас и нещо, което също е и много достъпно и лесно за ядене”, обяснява Маноло Гонзалес Вергара пред Us Weekly.
Сред предложенията им не присъстват така популярните такоси, просто защото тях вече ги има навсякъде, но за сметка на това са заложили на емпанада, салца и пандебоно.
“Маноло свърши цялата тази работа за компанията, която аз никога не бих могла да свърша, защото не знам как да готвя”, признава София Вергара и допълва: “Знам, че искахме да създадем нещо, което да е специално за всички, не само за латиноамериканците, но искахме да внесем латинския привкус, защото сме латиноамериканци и искахме да бъдем автентични спрямо това, което сме.”
Никога не е било тайна, че актрисата оставя готвенето на сина си. Тя споделя, че не е готвила, когато той е бил малък, но това не му е попречило да прояви интерес към кулинарията.
По думите на София Вергара нейната майка винаги е готвела на Деня на благодарността, а сега синът ѝ е този, който приготвя пуйка за всички 30, 40 души. “И винаги го прави, откакто е на 14”, допълва още тя.
Маноло отбелязва, че не е ходил на кулинарно училище, а е научил кулинарните си умения “от улиците”. Колкото до личния му вкус и този на майка му, той не крие, че се различават. Докато той е любопитен към всичко, София Вергара е доста категорична, че не харесва солената храна.
“Мразя солената храна, защото имам чувството, че отнема от вкуса и също така ме кара да се подувам на следващия ден”, споделя тя.
По-нататък в интервюто актрисата и сина ѝ издават, че са наистина близки, виждат се почти всеки ден и няма как да си омръзнат един на друг.
Към края на разговора София Вергара е попитана дали все още смята, че Ню Йорк е най-добрият град за ходене по срещи. От отговора ѝ обаче така и не става съвсем ясно дали е обвързана и в какви точно отношения е. Ето и какво точно казва тя:
“Напълно. Всъщност, вчера говорех за това, защото сега съм необвързана, така че… донякъде необвързана. Както и да е.”
След като през юли 2023 г. София Вергара и Джо Манганиело обявиха развода си след седем години брак, актрисата бе забелязана в компанията на ортопедичния хирург Джъстин Салиман. За двамата се заговори, че излизат заедно в края на миналата година, а този април връзката им стана публична, след като София Вергара публикува стори с него в Instagram профила си, припомня E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рецептата за пилешка супа на кралица Камила

“Храната е призма, през която може да видим много неща – историята, обществото, икономиката”, пише Том Паркър Боулс в деветата си издадена книга, кръстена “Готвенето и Короната: кралски рецепти от кралица Виктория до крал Чарлз Трети” (Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III). Книгата […]

Subscribe US Now