Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха новороденото си бебе

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от любимите холивудски двойки и продължават да ни радват с кадри, с които споделят семейното си щастие.
Двамата напомниха за себе си, като разкриха, че са били в Уелс, където са подкрепили футболния отбор на актьора Wrexham AFC. Това е не само първата публична поява на двамата след раждането на четвъртото им дете през февруари, а и първата им публична поява заедно с него.
За пътуването Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са взели децата си Джеймс, Инес, Бети, както и новороденото си бебе, чието име обаче все още не са разкрили.
Семейството едва ли е съжалило за пътуването си до Уелс, тъй като в крайна сметка Wrexham AFC побеждава съперника си York City с три на нула. На следващият ден отборът на актьора отново печели мач – този път срещу Connah’s Quay Nomads, пише InStyle.
Райън Рейнолдс сподели снимки от преживяването, на които е с колегите си, съсобственика на клуба Роб МакЕлхени и няколко от играчите. Актьорът обаче не пропусна да качи и селфи със съпругата си. “Два невероятни дни с футбола на Wrexham. Близо 20 000 души минаха през вратите на Racecourse Ground”, написа Рейнолдс в описанието.
Съпругата му Блейк Лайвли също сподели моменти от пътуването, които качи на стори в Instagram. На една от снимките тя позира само със съсобственика Роб МакЕлхени, а на друга заедно с него и Райън Рейнолдс. “2 момчета, момиче и футболно място”, пише актрисата в сторито.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой се подигра с крал Чарлз в Германия

Вчера, 29 март, Чарлз и Камила пристигнаха на първото си посещение в чужбина в ролята им на крал и кралица-консорт на Великобритания. Те пристигнаха в Берлин и бяха посрещнати тържествено край Бранденбургската врата от президента на Германия. Днес, 30 март, програмата на Чарлз беше натоварена. Сутринта той изнесе реч пред […]

Subscribe US Now