Дениз от “Ергенът” се задоволява сама, ето секс играчката й СНИМКА 18+

Дениз Хайрула от култовото риалити шоу “Ергенът” се оказа доста палава. Бившата на покойния Христо Сираков в момента няма гадже и утолява жаждата за секс с играчки за възрастни. 

Тези дни от секс сайт Дениз си е поръчала клиторстимулатор, а горещата играчка и предназначението й лъснаха на нейно стори в Инстаграм. 

Оказа се, че Дениз си изкарва парите след “Ергенът” от секс сайтове. Тя рекламира различни секс играчки, за което й се плаща. Освен това, получава и безплатни бройки на рекламираните продукти, които може да ползва с удоволствие. 
“Аз съм готова за забавления с новата ми играчка”, пише Дениз в Инстаграм и споделя специален код за отстъпка  за всички други жени, които искат да се възползват от новото бижу в стимулирането на женския полов орган./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лудориите на Дуейн Джонсън

Всеки, който следи Дуейн Джонсън в социалните мрежи, знае, че той е един наистина зает човек. Но при всичките си ангажименти винаги намира време за важните неща. Едното, разбира се, е времето, прекарано със семейството, а другото в случая на Скалата са тренировките. Джонсън е известен с това, че има фитнес […]

Subscribe US Now