Джейн Сиймор и тайните на щастливия живот

Всички си спомняме Джейн Сиймор от хитовия сериал “Д-р Куин Лечителката”. От него обаче минаха няколко десетилетия и днес животът на 72-годишната актриса е много по-различен от тогава. Въпреки това, тя продължава да изглежда все така страхотно.
Сиймор е на корицата на септемврийския брой на списание Saga Magazine и е откровена, че иска да я познават като нещо повече от момиче на Бонд и жена, която се е омъжва четири пъти. А сега, на тази възраст, тя е по-сигурна от всякога коя точно е, както и по-готова от всякога да вземе най-доброто от живота.
Актрисата се определя като “свободен дух” и затова и харесва героинята си в едноименния сериал Хари Уайлд. Тя й напомня на нея – понякога пие, понякога използва нецензурни думи. Но не се отдава на пороци, защото с тях трудно би изглеждала толкова добре, колкото сега.
Попитана за нейните малки тайни за перфектен външен вид, Джейн Сиймор поставя на първо място старателното почистване на лицето сутрин и вечер. За целта използва бебешеки продукти с изчистен състав. Признава, че има ботокс, но не е нейното, защото ограничава изразяването на емоции. Премахвала си е торбички под очите и има корекция на бюста, която е направила, когато е била на 40. Никога не се е подлагала на лифтинг, категорична е тя.
За актрисата е много важно и да се храни качествено като от години е фен на средиземноморската диета. Не консумира много месо. Сама си отглежда зеленчуците, които яде. Практикува фастинг, защото смята, че това рестартира тялото й.
Тренира редовно, но не всеки ден. Пада си по пилатеса и понякога го разнообразява с някое и друго упражнение от балета. С всички тези навици, които си е изградила, успява да неутрализира следите на времето и на стреса, който често я е съпътствал в нейния живот.
Като най-труден определя периода след развода с третия си съпруг Дейвид Флин, от когото има две деца. Той не само й изневерява, но и я разорява. Но казва, че няколко дни след като е останало без дом е получило предложението за ролята на доктор Куин Лечителката. Затова е убедена, че всяко зло е за добро и предпочита да не се поддава на негативните емоции.
Днес Джейн Сиймор отново има мъж до себе си, но казва, че няма намерение да се омъжва за пети път. И причината са не толкова предишните й разводи, колкото фактът, че с възрастта става все по-независима и не иска да губи това усещане.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изневерявали ли са си Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Към вече и без това заплетения развод на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер се завърза още един възел. Двамата тъкмо влязоха в спорове за финансите на актьора и вече се появи ново развитие по случая им. До процеса по уреждането на предбрачния им договор остава още време, което дизайнерката явно […]

Subscribe US Now