Дженифър Лопес в икономична класа – певицата отново пътува сама

Докато Бен Афлек даде първото си интервю от доста време насам и отново “пропусна” да коментира отношенията си с Дженфър Лопес, певицата избра да си даде почивка от всичко и от всички в Италия. А след като презареди батерии и натрупа тен, се отправи към Париж, за да присъства на няколко модни събития.
Дотук нищо толкова необичайно, освен че все още законният й съпруг така и не бе забелязан в нейната компания. Но една друга подробности успя да изненада повече феновете не Джей Ло. Тя се качи в икономичната класа на полет от Неапол до френската столица заедно с останалите “простосмъртни” пътници.
И въпреки че се постара да се слее с тях, Дженифър Лопес отново стана център на внимание и предизвика любопитни погледи. Все пак нетното й състояние се оценява на над 400 милиона долара и със сигурност никой не е очаквал да я види в самолета, в който местата са средно по 100-200 долара, пише Page Six.
Явно обаче в това няма нищо необичайно за певицата, която дори не предпочете да плати малко повече, за да пътува в бизнес класа. И някак ни е трудно да повярваме, че решението й да отложи световното си турне е успяло толкова да влоши финансовото й състояние. 
В момента Дженифър Лопес и Бен Афлек тайно продават семейния си дом за 60 милиона долара в Бевърли Хилс, а певицата живее под наем срещу сумата от 100 хиляди долара месечно. Oтделно тя плати около 20 милиона долара от джоба си, за да създаде документалната поредица “This is me”. И май именно тя стана една от причините за раздора със съпруга й.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ариана Гранде в 31 факта

Днес, 26 юни, Ариана Гранде отбелязва своя 31-ви рожден ден. Тя е една от най-харесваните млади изпълнителки и за сравнително кратката си музикална кариера до момента е постигнала забележителни резултати. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now