Една от участничките в “Ергенът” лъсна в сайт за платена любов СНИМКИ 18=

Новият сезон на “Ергенът” стартира с интересни момичета, които веднага се сформираха на агитки и започнаха скандалите между лагерите. Известно ни е още от първи сезон, че повечето участнички се записват за шоуто, за да си вдигнат цената. Точно така, в реалния си живот работят като компаньонки. 

И в този сезон вероятно има такива девойки. За една сме сигурни, тъй като открихме профила й в сайт за предлагане на платена любов. Изненада или не, но най-скандалната участничка в шоуто е тази, която се продава за 400 лв. на час или 2500 лв. за цяла вечер, а уменията й ще ви шокират. 

Пловдивчанката Габи, която влезе в шоуто с огромно самочувствие и за има-няма час успя да се скара с половината от конкурентките си, има активен профил за секс услуги в популярен еротичен сайт. Поне така твърдят нашите източници, тъй като на снимките лицето е закрито и не се вижда, но безумно много прилича на звездата от шоу формата.
В обявата пише, че иска 400 лв. за час, но може да си я наемеш и за цяла вечер срещу 2500 лв. Пада си по класическия секс и оралната любов. Като за второто е посочила, че може с презерватив, но може и без. “Дълбокото гърло” също й е любимо и няма проблем да влиза в роли, ако поръчителят има такъв фетиш. 
Тунингованото миньонче влезе в “Ергенът” като инфлуенсър. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка. Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Деян Неделчев се пусна гол в мрежата и шокира всички СНИМКИ 18+

Скандалният певец Деян Неделчев-Икебаната определено обича да бъде център на вниманието и скандалът много му отива. Обикновено сме свикнали да го свързваме с острите му коментари, но този път шокира всички със свои голи снимки.  Кадрите не са случайно изтекли в мрежата, не са пуснати от недоброжелатели, а лично от […]

Subscribe US Now