Елизабет Хърли с нова провокация по бански

За Елизабет Хърли сезоните нямат значение – може горещите летни дни да са отминали, а есента смело да пристъпя с хладно и дъждовно време на Острова, но нищо не може да спре Лиз да се снима по бански.
Защото на 58 тя продължава да изглежда зашеметяващо и да е основният модел на собствената си линия бански Elizabeth Hurley Beach.
Последното й съблазнително видео в Instagram e свързано именно с рекламна фотосесия на един от моделите й бански. Цял и в яркорозово, той се нарича Candace, а Лиз позира за него в басейн, като го комбинира с впечатляващ пръстен с рубин.
Розовото има специално значение за Хърли особено през октомври. Още в началото на месеца тя отново позира в този цвят, за да привлече вниманието към Световния месец за борба с рака на гърдата.
Съвсем наскоро Елизабет Хърли присъства на премиерата на новата книга на Джоан Колинс Behind The Shoulder Pads. Двете са добри приятелки още от времето, когато Лиз играе дъщеря на Джоан в The Royals, припомнят ни Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Такова нещо не се е случвало в "Стани богат"! Бутат участник с лесни въпроси СНИМКИ

По интересен начин се разви играта на участник на име Михаил Цветков в „Стани Богат“ в псоледния епизод. Той бе представен като мениджър на отдел „Пазарни проучвания“, бодибилдър и поет. Водещият Михаил Билалов разкри за него, че знаел резултатите от всички финали на Шампионската лига по футбол досега. Затова и […]