Емрах Стораро призна правил ли е тройка със…

Фолкпевецът Емрах не е от тези, които имат задръжки, когато трябва да признава интимни неща, а поредното потвърждение за това идва от самия него. В Инстаграм профила си наскоро братът на Фики Стораро отговори на доста пикантни въпроси.

Самият Емрах подкани последователите си да му задават въпроси, дори и свързани с личния му живот, който обикновено е по-интересен за феновете от музиката. Но уточни, че ще отговаря само със “съм” или “не съм”.
Това вече е прекалено! Емрах рита фенове в лицето на свой концерт ВИДЕО
Провокативните въпроси към изпълнителя не закъсняха, разбира се, а един от първите бе дали той е правил тройка, както и правил ли е секс на публично място.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Emrah Fikret (@emrastr)

На въпроса за тройката Емрах Стораро отвърна с “Х”, което не дава точен отговор на феновете му, които вероятно очакваха от него нещо по-конкретно.
Емрах Стораро фучи с кола за 220 бона СНИМКА
За сметка на това даде повече яснота на втория въпрос, отговаряйки със “съм”. Къде е правил секс на публично място обаче, така и не става ясно, поне засега./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Къде Жизел Бюндхен намери утеха след трудния си период

Жизел Бюндхен изглежда (както винаги) великолепно в най-новата реклама, в която участва. Този път моделът представя здравословния продукт Lion’s Mane Mushroom, който, според собствените ѝ думи, помага и на самата нея да се “съсредоточи” и да “повиши” енергията си. Във видеото, което споделя в Instagram, Жизел се отдава на релакс […]