Голяма промяна за семейство Кембридж

Вече от няколко месеца се знае, че семейството на принц Уилям няма вече да живее в двореца Кенсигтън в Лондон, както досега. Очаква се херцозите на Кембридж да се преместят в новия си дом преди началото на учебната година.
Аделаид Котидж край Уиндзор ще приюти Уилям, Кейт и трите им деца.
Промяната за всички е голяма поради няколко причини. Преди всичко така херцозите ще са близо до кралица Елизабет, която в последно време живее в двореца Уиндзор, а не в Бъкингам, както предишните години.
Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис също ще трябва да свикнат с нещо напълно ново – фактът, че няма да разполагат с бавачка 24 часа в денонощието. От Telegraph поясняват, че дългогодишната бавачка на децата Мария Борайо няма да живее в дома на херцозите.
Докато живееха в Кенсигтън, Борайо беше постоянно на разположение на семейството. С преместването им в Аделаид Котидж, която разполага едва с четири спални обаче, бавачката ще живее на друго място, както и останалият обслужващ персонал, сред които са иконом и готвач.

Испанката Мария Борайо се грижи за децата на Уилям и Кейт още от времето, когато принц Джордж е осеммесечно бебе. Впоследствие тя поема грижите и за седемгодишната Шарлот и четиригодишния Луис. Борело е завършила престижния колеж за бавачки “Норланд” в Англия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как ще отпразнува рождения си ден Бен Афлек

Джей Ло и Бен Афлек очевидно не могат един без друг, въпреки че за кратко бяха разделени. След сватбата им в Лас Вегас и медения месец в Париж, всеки от тях се завърна към обичайните си задължения. Докато тя покоряваше музикалните сцени, той се отдаде на време със сина си Сам. Но […]