И Сюзън от “Игри на волята” се включи в издирването на Монна 

Мистерията покрай името Монна се заплита все повече и повече. Преди два дни Елизабет и Габриела от “Игри на волята” пуснаха статуси, че издирват приятелката си, а сега и друга звезда от риалити формата се включи в търсенето й. 

Чаровната Сюзън, която познаваме от втория сезон на “Игри на волята” и с участието й във видеоклип на певицата Дуа Липа, пристени приятелите си с изненадващ въпрос: “Някой да си е писал с Монна”. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by SUZAN FIT | Home and Gym Workouts | Треньор (@suzangeorgievafit)

Самоличността на Монна започва да вълнува все повече хора, а трите момичета не дават повече яснота за приятелката си. Въпросът “Коя е Монна” стана вайръл в социалните мрежи, но отговор все още няма. Надяваме се все пак отнякъде да се появи Монна и да разберем защо е толкова издирвана напоследък. 

Със сторита за въпросната Монна се включиха и други родни инфлуенсърки. Доби Тафкова вчера пусна на стори, че приятелката й Монна си търси работа. Това породи съмнения, че въпросната девойка го е закъсала сериозно. 

Изненадващо днес Марина Риналди оповести, че Монна ще я дават по телевизията. Превключвахме каналите, но така и не попаднахме на информация за Монна, чието име от няколко дни се споменава нонстоп в социалните мрежи. Всички питат и чакат с нетърпение да научат коя е Монна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Затишие пред буря: Изгониха втори участник в "Къщата на инфлуенсърите", скандалът назрява! СНИМКА

Очаквано или не, Ваня от “Игри на волята” стана вторият участник, напуснал “Къщата на инфлуенсърите”. Това се случи след гласуване на съквартирантите, а самата Ваня типично в неин стил заяви, че не е изненадана от нищо.  Ваня си тръгна от Къщата след балотаж, на който участваха още Виктория Капитонова и […]