Изненада! 40-годишната Ивайла Бакалова показа бременно коремче! СНИМКА

Ивайла Бакалова показа коремче, което някои от почитателите й решиха, че може и да е бременно. Винаги прекрасната Мис България 2001 се появи под ръка с половинката си Веселин Денков на сватбата на колежката си Роси Черногорова и демонстрира любопитните си форми, но не коментира дали наистина чака бебе.

 На празненството бившата миска бе с черна прилепнала по тялото рокля, която ясно описва извивките й. Под роклята не остана скрито точно коремчето на красавицата, което предизвика шушукания в публичното пространство, че моделката е бременна, защото не изглежда най-логично да е качила някое килце точно в тази област, пише „Телеграф“.

Ивайла Бакалова е майка на 19-годишна дъщеря, Рая, плод на любовта й с Румен Гайтански – Вълка. Рая Гайтанска завърши средното си образование миналата година, а събитието беше отбелязано с грандиозен бал в заведението на актуалната половинка на моделката Веселин Денков.
Денков и Бакалова имат връзка от няколко години, която премина през редица изпитания, твърдят светски хроникьори. Весо Брадата, както е прякорът на бизнесмена, бе задържан през 2020 г. и до днес е с гривна за проследяване и мярка домашен арест.
Бакалова пък се превърна в най-ревностния защитник на любимия си и премина през всичко само да извади доказателства за неговото оневиняване. Коментарите са, че е много вероятно двамата да са решили най-накрая да скрепят връзката си с общо дете. Миската е на 40 години./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво правят Джей Ло и Бен Афлек в Испания

Откакто Джей Ло и Бен Афлек ни зарадваха с новината, че са отново заедно, не спираме да ги виждаме все така влюбени. Очевидно не искат да се отделят един от друг и за миг. Дотолкова че Афлек да придружава Джей Ло и в чужбина, където тя е на снимки в момента. Съвсем […]

Subscribe US Now