Защо Хайди Клум ще се чувства клаустрофобично

Без да полага кой знае колко усилия, Хайди Клум все още успява безпроблемно да привлича вниманието към себе си. Достатъчна някоя друга снимка по бански.
Но не е тайна, че полага доста големи усилия, за да организира прочутите си партита за Хелоуин. По принцип подготовката стартира поне месец преди събитието, като до момента сме виждали модела в какви ли не костюми. Може би този на Фиона, половинката на Шрек, от 2018 г. е един от най-запомнящите се.
Но тази година залогът е повишен, защото Клум започна подготовката си още през месец юни. Нещо, което ни навя на мисълта, че готви епичен костюм за Хелоуин и иска да отпразнува празника подобаващо след като през последните две години го отлагаше заради пандемията.
И май не сме много далеч от истината, защото пред DailyMail.com Хайди Клум казва, че винаги се старае да бъде креативна с костюма си за Хелоуин, защото не иска да направи нещо, което хората очакват. Иска да има изненада и тази година може и да надмине себе си.
“Мисля, че това, което подготвям за тази година, ще бъде най-неочаквания костюм”, казва Клум, като допълва, че не всеки би се сетил какъв ще е костюмът ѝ. Дори загатва, че когато го видим, ще останем наистина изненадани. Разбира се, не казва какво точно ще носи, но пък дава жокер, че ще се чувства много клаустрофобично в костюма си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-богатата вдовица в България се прибра тайно у нас, за да... СНИМКИ

Дарина Павлова готви поредната си неочаквана изненада. Вдовицата на най-богатия българин преди 1989 г. Илия Павлов е решила да се завърне тайно в родината си. Поводът са работни срещи с режисьори и продуценти в “Ню Бояна филм”, където Мадам Мулти, както я наричат от години, планира да заснеме свой касов […]