Къде намери щастие Даяна Ханджиева

Даяна Ханджиева прекара месец, изпълнен с вдъхновяващи преживявания не къде да е, а в далечна Уганда, където е заминала, за да помага на деца. Това разбрираме от серия публикации в Instagram профила ѝ.
Актрисата от “Скъпи наследници” споделя не само снимки с красиви гледки, но и уроците, научени от срещата й с хора от африканската държава и начина им на живот.
В един от първите постове тя показва как изглеждат традиционните къщи в страната, като добавя, че те са като “дома на 7-те джуджета и всичко е като в приказка”.
Щастието си Даяна Ханджиева не крие и в публикацията, с която честити първи март и пожелава на последователите си “да се усмихваме повече един на друг.”
И добавя в духовит тон: “Ще оправим нечий ден, ще върнем вярата в човечността на хората, ще объркаме вечно намръщените “сухари”. Заслужава си да опитаме, защото дава резултат. Виждам го всеки ден в Уганда.”
И за да предаде силното послание колко е важно да ценим и малките неща в живота, Даяна качва снимка с африканско момиченце. На нея двете се усмихват широко и отговаря на екзистенциалния въпрос: “Пожелаваме си щастие, но знаем ли какво всъщност стои зад тази дума?”
Завършваме с вдъхновяващите ѝ думи: “Ако искате да попитаме децата в Уганда, те със сигурност знаят, а благодарение на тях, аз също го усетих.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Айрленд Болдуин не носи нищо, освен своите татуировки

Айрланд Болдуин има честия навик да ни прави съпричастни с нещата, които се случват около нея. За целта използва благодатните възможности на социалните мрежи. Така този пореден път тя отново не изневери на себе си и показа на всички татуировките по тялото си – при това на доста интимни места. За […]

Subscribe US Now