Къде са правили секс и Хейли Бийбър, и Ким Кардашиян

Често виждаме Хейли Бийбър и Ким Кардашиян заедно на публични места, защото двете са си много близки приятелки и имат доста общо помежду си. Една подробност от интимния си живот, която и двете споделят, разбрахме от последния епизод на YouTube поредицата на модела Who’s in My Bathroom.
Риалити звездата бе на гости на Хейли и двете си поговориха приятно по женски като по едно време задръжките им паднаха. По време на игра, в която трябва да кажеш истината или да пиеш шот, Кардашиян изтегли пикантен въпрос, който зададе на госпожа Бийбър.
Ким попита Хейли Бийбър дали е част от клуба на хората, които са правили секс на борда на самолет, докато той е във въздуха (mile-high club). Моделът без особено забавяне отговори, че е правила, а веднага след нея Кардашиян потвърди, че тя също, без дори да беше попитана.
Отговорът й не изненада Хейли, защото все пак Ким има собствен самолет, което прави горещите изпълнения във въздуха много по-лесни, цитират ги от People.
Пред Хейли Бийбър риалити звездата призна още, че е фен на секса за сдобряване, както и че в момента има чувства към известен мъж. На този етап обаче тя предпочита да не разкрива името му, защото много се надява връзката им да проработи, а за това си трябва малко лично пространство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Софи Маринова показа култова СНИМКА, на която Преслава и Галена са...

След като вчера ви показахме как и къде Преслава и Галена са заловили томахавката и отново са приятелки, днес се появи и поредния култов кадър, този път в профила на една от най-добрите приятелки на Преслава в гилдията – Софи Маринова. Ромската перла не се сдържа и пусна в профила […]

Subscribe US Now