Линда Христова – Кралицата на TikTok в България

TikTok е най-изтегляното приложение в Apple App Store от януари 2018 г. до март 2019 г. В него потребители от цял свят качват кратки видеа с различно съдържание. По това време започва и навлизането му в България. У нас едно от най-популярните лица там е 16-годишната Линда Христова от Костинброд. Тя е красива, харизматична и усмихната. Така само за година чаровната брюнетка придобива огромна армия от фенове. В Tik Tok  последователите и надхвърлят внушителните 183 000, а клиповете и събират над 3 милиона харесвания. Така ученичката Линда Христова се превръща в една от звездите на TikTok в България. Ето какво сподели тя в интервю за нас.

 

С какво смяташ, че привлече толкова много последователи в TikTok?

Мисля, че времето, в което се присъединих към платформата играе голяма роля в броя на последователите ми. Започнах да снимам клипове през лятото на 2019, когато TikTok тепърва започваше да се разраства.

Как гледат родителите ти на TikTok и твоята популярност? Гледат ли клипчетата ти?

Родителите ми ме подкрепят във всяко мое начинание и да – гледат всеки мой клип.

@lindahristovaАко искате да разберете от къде е тениската ми ме последвайте в инстаграм @linda_hristowa 🤪 ##foryou ##happylife♬ original sound – dashurialove

Забелязахме, че имаш много фалшиви профили, това дразни ли те?

Да, не е особено приятно да има толкова много хора, които се представят за мен, но това за жалост върви ръка за ръка с “известността”.

Разпознават ли те вече фенове по улиците?

Да, където и да отида винаги срещам по няколко от последователите си, което винаги ме изпълва с много радост.

Има ли хора, които промениха отношението си към теб, откакто стана известна?

За жалост отношението на много от хората, които наричах “приятели” се промени. Сякаш веднага щом започнеш да набираш популярност всеки започва да си мисли, че му дължиш нещо…

@lindahristovaВ колко часа станхте днес? 🙈 ##foryou♬ original sound – bgsongsbg

Смяташ ли да продължиш образованието си, след като завършиш училище?

Да, смятам да продължа образованието си, след като завърша училище, но все още не съм се насочила към конкретно нещо, което искам да уча.

Как прекара карантината?

Както предполагам на повечето от нас, през карантината ми беше доста скучно, но ми даде възможността да преосмисля някои неща и също така да отделя повече време на снимане на клипове за TikTok.

Спортуваш ли нещо?

Не, в момента не се занимавам с никакъв спорт, но обмислям скоро да започна.

 

View this post on Instagram

 

I sold my soul to the devil for designer 😈💎

A post shared by lindahristowa (@linda_hristowa) on

Защо изтри доста от старите си клипове, които имаха хиляди харесвания? Какво те провокира?

Доста хора ми зададоха този въпрос, с мисълта, че е било поради някаква сериозна причина, но всъщност е точно обратното. Беше съвсем спонтанно решение.

Какви са мечтите ти?

Една от най-големите ми мечти е да създам семейство с човек, когото обичам. Също така мечтая за добра и стабилна кариера в сфера, от която се интересувам.

@lindahristovaКоя ви е любимата марка дрехи? 👔👗 ##foryou♬ Originalton – videostar.ediitt

Коментари