Наталия Кобилкина премери „малък членче“ на Бойко Кръстанов СНИМКИ

Популярната сексоложка Наталия Кобилкина обиди един от най-харесваните млади български актьори. Рускинята премери на око мъжката гордост на Бойко Кръстанов и изстреля саркастични думи, които могат да сринат всеки представител на силния пол.

Кобилкина засегна Кръстанов в сериала „Съни бийч“, в който тя играе себе си, а той обслужва гостите в луксозен черноморски хотел.

По сценарий сексоложката пристига в Слънчев бряг, за да изнесе семинар за овладяването на сексуалната енергия, а героят на Бойко я посреща разсеяно в лобито. „Моля, съсредоточете се! Разсеян мъж прилича на момченце с малък членче, който трудно се обвързва!“, нахока го Кобилкина.

След като се саморазправи с Бойко, Наталия хвърли око на Даниел Пеев-Дънди, който е в ролята на пиколото Георги. „Ти си олицетворение на средностатистическия българин – пухкав, космат и ти липсва покритие на самочувствието. Ти си перфектен! С теб ще направим семинара ми незабравим, а аз ще те науча как да управляваш твоята сексуална енергия“, обеща му пред камерите тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Актьорът Христо Шопов се разведе заради... СНИМКИ

Актьорът Христо Шопов тайно се е развел със съпругата си Мариана Станишева, а проблемите в семейството не са от вчера. Всъщност двамата взели решение да се разделят още преди повече от 3-4 години, когато видели, че вече не се получава хармонията. Дали това обаче, е истинската причина за раздялата, не […]