Нови подробности от деня на смъртта на Матю Пери

Преждевременната загубата на Матю Пери разтърси света на шоубизнеса. Едва ли някой е очаквал, че едва на 54-годишна възраст, актьорът от “Приятели” ще си отиде толкова ненадейно. На 28 октомври той бе открит безжизнен в джакузито си в дома си в Лос Анджелис.
Досега всички колеги на Матю Пери от хитовия сериал се сбогуваха с него както с публикации в социалните мрежи, така и на погребението му. И докато за причината за смъртта му все още няма много конкретика, Дженифър Анистън издава повече за състоянието на актьора малко преди той да почине.
В интервю за Variety тя разкрива, че само часове преди внезапната смърт на Матю Пери, двамата са си пишели съобщения. “Не го е боляло. Не се е мъчил.”
По думите на Дженифър Анистън той не имал конкретен тежък момент преди да почине. “Беше здрав. Беше спрял да пуши. Влизаше във форма. Беше щастлив – това е всичко, което знам”, допълва още актрисата от “Приятели”.
Матю Пери бе от актьорите, които откровено са споделяли за борбата си със зависимостта към алкохола и наркотиците. В мемоарната си книга “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” той дори описва по-подробно пътя си към по-здравословен начин на живот.
“Той работи толкова много за това. Наистина не му беше лесно. Липсва ми много. Липсва ни на всички”, казва още Дженифър Анистън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво правят Джордж и Амал Клуни, когато децата им са непослушни

Джордж Клуни полага всички усилия, за да насърчи близнаците да се държат добре. 62-годишният актьор разкри пред People за своя родителски трик с Дядо Коледа по време на премиерата в Лос Анджелис на най-новото му режисьорско усилие The Boys in the Boat. “Всички все още се интересуват от Дядо Коледа и говорят за […]

Subscribe US Now