Опасен чар: И Снежана падна в мрежите на Благо Джизъса СНИМКИ

Още една жена се оплете здраво в мрежите на Благо Джизъса. Актрисата Снежана Макавеева поддаде под чара на футболиста, след като няколко дни живя с него на Острова на отшелника в “Сървайвър”.

“Съжалявам, че няма да си остана още с него”, призна тя и се хвърли в татуираните му прегръдки преди да напусне риалитито, а Благо я притисна до себе си и я целуна по челото.
Джизъса отслабна драстично в “Сървайвър”, вижте колко СНИМКИ
Емоционалната й реакция изуми останалите участници, защото Снежана и Джизъса доскоро не можеха да се търпят. Актрисата често иронизираше футболиста и кръсти “чалга коалиция” неговото обединение в “Сървайвър”.

Снежана и влогърът Чефо си тръгнаха от предаването след като загубиха битката за оцеляване именно срещу Благо и атлета Иван. Двамата се оказа по-бавни в реденето на пъзел със завързани очи и отпаднаха от състезанието за 150 000 лева.
Филип Буков се разгневи на тази постъпка в “Сървайвър”! СНИМКА
“Неприятно ми е, че тук, на тази арена, излизат само силни и интересни играчи, а отстрани остават такива…”, каза на раздяла Снежана и посочи с глава стоящата наблизо фолкпевица Татяна, която беше най-големият й враг в риалитито./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Никълъс Кейдж върна дълга си от 6 милиона долара

Покрай премиерата на “Ренфийлд” на Никълъс Кейдж му се наложи да дава доста интервюта, от които излизат някои наистина интересни истории. Една такава е свързана с тежък период от живота му. Пред 60 Minutes актьорът споделя, че преди години е прекалил с инвестирането в недвижими имоти и при срива на пазара е останал […]

Subscribe US Now