Певицата Рени забърса младо гадже СНИМКА

Появиха се кадри, на които се вижда певицата Рени в прегръдката на млад атлетичен мъж, което веднага привлече вниманието на феновете. Снимките оставят впечатлението, че певицата има интересни намерения.

Много крайностни мнения се появиха, след като снимките излязоха на бял свят. Изглежда очевидно, че Рени има апетитни намерения. Въпреки това, няма яснота по отношение на самия мъж до нея.

Истинската самоличност на мъжа до Рени остава загадка, но съдейки по нейната склонност към по-млади мъже, във фолк средите се говори, че това може да бъде сръбският бизнесмен, който наскоро й дал голям бакшиш по време на нейно участие. 
Въпреки опитите ни да разберем повече информация, мениджърът на Рени отказа да предостави подробности относно мъжа. Той обеща, че в бъдеще ще разберем всичко, когато дойде времето за разкриване на релевантната информация./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Филип Буков лъсна чисто гол и впечатли с шейкъра си СНИМКА 18+

Филип Буков отново показва, че е не само атрактивен актьор, но и талантлив модел. Той се справя перфектно с предизвикателствата на фотосесията и внушава със своя стил и харизма. Неговата решителност и професионализъм го правят голяма звезда на сцената и в модния свят. Той има уникален начин да се изразява […]