Срам! Софи Маринова се изложи, ето колко е неграмотна СНИМКИ

Софи Маринова стана за резил навръх 24 май – Денят на българската писменост, просвета и култура. Ромският славей показа страшна неграмотност, а грешките й накараха по-възпитаните й почитатели да се хванат засрамени за главата. 

За етрополската звезда 24 май е просто денят на абитуриентите и се обърна към всички тях в социалните мрежи, за да ги подкани да дойдат на участието й в Благоевград същата вечер. Софи не успя да изпише правилно думата “абитуриент” и предизвика страшна дискусия в мрежата. 

Малко по-късно грешката беше поправена, след като фенове я информираха как всъщност се изписва тази сложна за нея дума. А след това обяви, че билетите за предстоящия й концерт в “Арена Армеец” са на привършване. Статусът й отново има правописни и най-вече пунктуационни грешки.

Наш репортер научи, че всъщност гласовитата изпълнителка не ползва социални мрежи. Поверила е управлението им на нейния асистент Тодореско и именно на него преписваме неграмотността, която ни залива от страницата на Софи във Фейсбук. 
“Трябва ли звезда от ранда на Софи да се излага по този начин. Дали пише тя или не – няма значение, не може да се гаври с езика ни”, коментират в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да познаете Диона след тази промяна във външния вид СНИМКА

Певицата Диона реши да промени изцяло не само стила на пеене, но и външния си вид. Бившата рапърка, която стана една от най-актуалните фолк звезди, тотално промени своята външност и стана неразпознаваема на улицата.  Вероятно това решение Диона е взела след проблемите в личен план. Певицата беше бременна, но по […]