Светлана Гущерова стресна с тази СНИМКА от болницата

Светлана Гущерова стресна сериозно последователите си в социалните мрежи в първите дни от новата година, защото показа кадър от легло в болнична стая.

Все още не е ясно какво се е случило с бившата плеймейтка и на какво лечение се е наложило да се подложи. И докато тя внесе яснота, някои вече предполагат, че причината не е задължително да е неприятна, може пък да е свързана с четвъртата й бременност.
Светлана Гущерова отиде на гости на Бил Гейтс и показа скандални СНИМКИ
Гущерова сподели в стори как й протича деня, но и не разкри каква е причината за болничния престой, който толкова много стресна последователите й в мрежата.

Гущерова стана на 35 във Венеция, децата й я разтопиха с този подарък СНИМКИ
Възможно е Светлана Гущерова все още да не е оздравяла напълно. Припомняме, че в края на миналата година милионерската съпруга бе споделила в мрежата, че посреща рождения си ден в Италия, но болна./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Адел куца на сцената

Добре знаем, че Адел не е от звездите, които крият проблемите, съпътстващи живота им. Неотдавна разкри за болките в гърба, които изпитва периодично, причинени от заболяването ишиас и съпътстващи я още от тинейджърските години. И явно в последните дни отново се сблъсква със своя стар проблем, при това по време на […]