Тита изкопира Галена и я попиляха в мрежата СНИМКИ

Тийнсензацията Тита се оказа голям фен и последовател на колежката си от фолка Галена. Антилопата реши да изкопира облеклото на пайнерката и то точно за старта на шоуто “Звездите в нас”, където е жури заедно със Софи Маринова, Виктор Калев и Дони. 

Тита се появи с клин, който вече сме виждали на краката на Галена, но в различен цвят. 

На старта на новото музикално шоу Тита се появи с долнище, което Галена изтърка от носене цяло лято по нощните клубове. “Дали Тита е допуснала този моден гаф или се дължи на непрофесионализма на стилистите на шоуто?! Смешно е, все едно няма с какво друго да я облекат”, възмущават се в мрежата. 
Изпълнителката на хита “Антилопа” отнесе критики и относно журирането в шоуто. Зрителите я определят като “гола вода” и категорично заявяват, че мястото й не е там. Цялото жури вбеси зрителите с решението си да отстрани “Отбор Лили Иванова”, които безспорно бяха най-добри сред останалите. Вместо това позволиха на “Отбор Софи Маринова” да продължи напред в състезанието, а от коментарите в мрежата става ясно, че именно тези изпълнителки най-слабо са се харесали на зрителите пред малкия екран.

Възмутени зрители си обещават, че дават шанс на предаването и журито още един епизод, но ако продължават да се държат непрофесионално ще зачеркнат шоуто и няма да си правят труда да го гледат повече./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Не очаквахме това от Крис Хемсуърт

Крис Хемсуърт се превъплъщава в образа на Бога на гръмотевиците, откакто първият филм за Тор се завъртя по кината през 2011 г. Оттогава той влиза в тази роля в продълженията на “Тор”, както и във филмите от поредицата “Отмъстителите”. Във всички тези продукции освен със страхотна игра ни впечатлява и […]

Subscribe US Now