Упс, Бритни явно няма да го направи

Бритни Спиърс може и да не е правила нова музика отдавна, но с излизането на мемоарите си “Жената в мен” доказа, че феновете ѝ са ѝ все така верни.
Книгата бързо стана бестселър, с откровения разказ на певицата за началото ѝ в музикалната индустрия и изкачването ѝ до върха. Бритни не спестява да сподели и разочарованието си от славата, както и трудния период, в който години наред е под попечителството на баща си.
От около две години насам обаче Бритни Спиърс вече не е ограничена от него и живее самостоятелно и свободно. И въпреки че оттогава самата тя не е подсказвала, че ѝ предстои завръщане към музиката, феновете ѝ все пак са се надявали точно на това.
В някои западни медии наскоро дори са публикували, че певицата подготвя цял нов албум. В нов пост в своя Instagram профил (който към момента не е достъпен) обаче самата тя категорично отрича това да е вярно.
“Продължават да говорят, че работя с разни хора, за да направя нов албум… Но никога няма да се върна в музикалната индустрия!”, пише Бритни Спиърс.
В публикацията си тя допълва, че все пак пише, но когато го прави, е за забавление или за други хора.
“За тези от вас, които са чели книгата ми, има много неща, които не знаете за мен… Написала съм повече от 20 песни за други хора през последните две години. Пиша под прикритие и искрено се наслаждавам на това”, споделя още певицата.
Е, Бритни явно е усетила, че моментът да се пенсионира е настъпил. В случай пък че ни връхлети носталгията по музиката ѝ, то винаги можем да чуем албума ѝ Glory от 2016 г. По всичко личи, че той ще си остане последният, пише Entertainment Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще накаже ли крал Чарлз брат си Андрю

Неминуемото се случи – името на принц Андрю се появи в списъка със замесени с Джефри Епстейн лица. За това се говореше от няколко години, особено след повдигнатите обвинения от страна на страна на Вирджиния Джуфри в сексуално насилие. Едва ли много хора са учудени от това. По-големият въпрос е […]

Subscribe US Now