Защо цял месец Парис Хилтън не е сменяла памперсите на сина си

Изминалата година бе пълна с нови емоции за Парис Хилтън и съпругът ѝ Картър Реум. През януари двамата обявиха, че са станали родители за първи път, използвайки сурогатна майка.
А съвсем наскоро стана ясно, че семейството им се е разширило с още един малък член. От втория сезон на риалити сериала за живота на Парис Хилтън – Paris in Love, разбираме някои интересни подробности около нея и как се справя с майчинските задължения.
В трети епизод Хилтън разговаря със сестра си Ники и става ясно, че все още не е сменяла памперсите на сина си Финикс през първия месец от живота му.
В епизода се вижда как Парис прави първи опит за смяна на памперс, който е доста неуспешен. Но с насоките от сестра си и детегледачката успява не само да разбере коя е част на памперса е отпред, но и да го сложи успешно.
Самата Парис Хилтън признава, че толкова време не се е осмелявала да смени памперса на сина си, защото се е страхувала, пише People. Но за него е готова на всичко. Все още не знаем дали подхожда със същия страх и към новородената си дъщеря Лондон.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато хората не спират да сравняват Чарлз и Уилям

Както повелява традицията, малко преди всяка Коледа работещите членове на кралското семейство споделят своите пожелания с поданиците си. Това става под формата на картички, които се споделят в официалните социални медии и се разпращат до определени хора. “Желаем ви щастлива Коледа и Нова Година”, гласи семплият текст в картичката на […]

Subscribe US Now