Защо всички говорят за дупето на Джейсън Момоа

Не е случаен фактът, че Джейсън Момоа е сред най-харесваните актьори в Холивуд. Просто той винаги е много усмихнат, мил и всичките му колеги казват по някоя добра дума за него.
Но дори той преминава през тежки моменти. Като например раздялата с Лиза Бонет. След това се говореше, че излиза с Ейса Гонсалес, но все още не знаем как точно се развиват нещата там. И дали въобще се развиват, разбира се.
Но е факт, че Момоа не си губи времето и когато не е снимачната площадка, прекарва времето си с приятели. От един от последните му постове в Instagram виждаме серия от снимки, на които той е заедно с приятели на лодка в океана, за да лови риба, пише Glamour.
На различните снимки актьорът е облечен по различен начин, но има и едно видео, което ни показва как лови риба. Джейсън Момоа твърди, че е хванал туна скипджак, която е далеч по-малка от големите си роднини и теглото ѝ достига до около четири килограма.
Е да де, но феновете на Момоа шеговито твърдят, че въобще не са видели рибата, защото постоянно са гледали към оголените му задни части. Причината е, че докато се опитва да извади рибата от водата, актьорът е почти чисто гол, като не сме сигурно какво точно носи на кръста си, но изглежда като някаква препаска.
Е, каквото и да е не се справя добре с прикриването на задните части на Джейсън Момоа, защото от вятъра те излизат на показ, а феновете му определено са доволни. Като някои пишат в коментарите, че не могат да мислят за друго, освен за видяното.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулия Робъртс в 30 факта

Днес, 28 октовмри, рожден ден празнува американската актриса с най-зашеметяващата усмивка на света – Джулия Робъртс. Източник: Lifestyle.bg