Жаба-гигант сее ужас из „Фермата“ СНИМКА

Страшен шок изживяха жените във „Фермата“. Отвратителна, гигантска жаба, скочи в спалнята им, разкряка се грозно и се опита да се шмугне под леглата им, малко преди да заспят.

Огромното земноводно обаче не се озова само под един покрив с гинеколожката на звездите Мажена, бившата хандбалистка Камелия и яхтената стюардеса Хепи Ванче, а беше хвърлено през прозореца им от Митко Гуспата.

Легендарният участник от първия сезон на риаритито реши да си направи майтап с конкурентите си от отбор „Нови надежди“ и да се наслади на ужасените им физиономии, след като случайно улови чудовищната жаба в язовир Диканя.
В събота Гуспата отива на дуел, за да се бори за оцеляването си във „Фермата“. Приключенецът ще избира съперник между едни от най-силните мъже в стопанството – баскетболиста Радо, диетолога Влад, агронома Иван, полицая Евгени и бившия хандбалист Калин./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс Богданска гази закона, глобиха я за... СНИМКА

Напоследък не им върви на пътя на бившите съпрузи Петканови. Преди няколко дни Даниел се оплака от агресия на пътя, в която и той имал немалка заслуга, а след него бившата му съпруга, моделката Александра Богданска, се “похвали” с поредната глоба.  В социалните мрежи я попиляха за това, което се […]